Visual Storyteller Pauline

Inschrijvingen

STAP-Budget

Met een STAP-budget regeling van de overheid kun je tot €1000,- subsidie krijgen voor het volgen van mijn training Visual Storytelling, deel 1, de basis.

De eerst volgende ronde om STAP-budget aan te vragen is op dinsdag 28 februari 2023 om 10.00. Je kan je nu wel inschrijven voor de 2-daagse trainingen met een start datum vanaf 28 februari 2023.

  • Schrijf je via onderstaande button in voor een 2-daagse training. Vul het formulier in met alle gegevens en druk op verzenden.
  • Na aanmelding krijg je van mij een mail met een officieel STAP-aanmeld bewijs. Hierin staan alle nummers en gegevens. Deze informatie heb je nodig bij het aanvragen van het STAP-budget.
  • Vraag op 28 februari 2023 om 10.00 uur het STAP-Budget aan bij het UWV (www.stapuwv.nl). Zorg dat je het aanmeldbewijs plus DigiD bij de hand hebt, deze heb je nodig bij het aanmelden. Er is maar een beperkt budget dus wees er op tijd bij op=op.
  • Binnen 4 weken krijg je bericht van het UVW of jouw aanmelding is goedgekeurd. Is jouw aanvraag afgekeurd of was je net te laat dan overleg ik graag met jou over de mogelijkheden. Annuleren van de 2-daagse training is bij deze redenen kosteloos.
  • Yes, de aanmelding is wel gelukt dan ontvang je van mij alle informatie die je nodig hebt voor de 2- daagse training. Na afloop van de training ontvang je van mij een certificaat ( met eventueel 14 SKJ punten ). Daarnaast stuur ik het UVW een kopie van jouw certificaat.

De 2-daagse training Visual Storytelling bestaat uit twee aaneengesloten dagen.

Training dagen:

  • 7 & 8 Oktober, Deel 1, de basis
  • 9 & 10 November, Deel 1, de basis

 

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per training. Mocht de training na het erkennen van het STAP-budget toch al vol zitten, neem ik contact met jou op om samen te kijken welke andere trainingsdatum er eventueel mogelijk is.

De trainingen vinden plaatst in mijn eigen trainingsruimte in Gennep. Net onder Nijmegen.