Home » Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Paula Nas-Reede
een maand geleden

Afgelopen weekend deel 2 Next Level gevolgd.
Dit deel van de training was een stuk pittiger/uitdagender waarbij je uit je comfortzone moest stappen (althans ik ;-)) maar oh zo leuk! Wederom een fijne begeleiding door Pauline en een heerlijke lunch. Ook de groepsamenstelling was prettig.

Nogmaals bedankt voor de fijne dagen. Ga zo door Pauline! We zien elkaar bij de opfrisdag!

Daphne
2 maanden geleden

Wat is dit een leuke training. Door de theorie meteen uit te voeren blijft het beter hangen. Pauline, je legt alles zo duidelijk en geduldig uit. Stap voor stap. Nogmaals bedankt voor deze fijne training.

Paula Nas-Reede
4 maanden geleden

Wat was het fijn om gisteren de opfrisdag bij te wonen.
Het was fijn om weer even met de geleerde theorie en technieken aan de slag te mogen.
Er waren veel "o,ja" momenten, waarmee ik later aan de slag kon. Ik heb het gevoel dat ik door deze opfrisdag wel een stuk zekerder ben geworden in het visualiseren. En eerlijk gezegd zag ik dat ook wel terug ten opzichte van de vorige poster die ik gemaakt heb.
Ik zou het ieder aanraden die deel 1 heeft gevolgd.
En nu zal ik mezelf en Pauline beloven dat ik blijf oefenen 😉

Een leuke bijkomstigheid was dat de sfeer in de groep erg gezellig was en de broodjes heerlijk!

Bedankt Pauline, voor deze fijne dag!

Ward Fransman
4 maanden geleden

Gister de herhaal/opfris dag gehad van deel 1 bij Pauline. Een erg fijne dag waarbij we alle theorie met bijbehorende technieken nog een keer kort maar duidelijk uitgelegd kregen. Vervolgens gingen we direct hiermee aan de slag. Het was een leuke, gezellige maar vooral leerzame dag waarbij alles nog duidelijker is geworden. Hierdoor kan ik het nog beter gebruiken voor bijvoorbeeld op mijn werk. Pauline nogmaals bedankt voor de mooie dag!

Ria Tijman
5 maanden geleden

Wat heb je samen met Jette een geweldig werkboek gemaakt! De illustraties spreken heel erg aan en nodigen haast als vanzelf uit tot praten en nadenken. En dan dat toewerken naar die eindposter, geniaal!

Rating: 4.125 sterren
16 stemmen