Reactie plaatsen

Reacties

Yvette Caljouw
een maand geleden

Ontzettend leuke en interessante 2 daagse cursus! Heel veel geleerd. Goed vullende dagprogramma. En tijdens de lunch heerlijk in de watten gelegd. Als er een verdiepingscursus komt, meld ik me zeker aan 🙂

jette peuscher
4 maanden geleden

De eerste keer dat in Pauline zag was ik al gegrepen door haar tekenkunsten. dit wilde ik ook leren, maar ik was er van overtuigd dat ik dat nooit zou kunnen... ik hoor haar nog zo zeggen "iedereen kan dit leren, dus jij ook, let maar op"! ik geloofde haar natuurlijk voor geen meter, maar na een workshop van 2 uur had ik het helemaal te pakken. De ene succes beleving na de andere. Ik stond gewoon iedere keer weer versteld van wat ik op het papier kon krijgen, en dat al na 2 uur. Natuurlijk heb ik mij direct ingeschreven voor de 2-daagse cursus. En man man man, wat was die gaaf. Het hele weekend stuiterde ik door haar ruimte heen.

Pauline is echt fantastisch, ze legt het super duidelijk uit, brengt alles meteen in de praktijk waardoor het nog pakkender wordt. zo veel energie heeft mij deze lessen gegeven, en nog steeds. Ik sta iedere keer weer versteld van mijn eigen tekenkunsten, en ik moet eerlijk bekennen dat ik echt super leuk!

vanaf nu gaan al mijn lessen en presentaties getekend worden! genieten!

Samen Bijzonder
5 maanden geleden

D.m.v. het volgen van de workshop die Pauline geeft zijn wij op een andere manier begonnen met begeleiden van onze bewoners met een verstandelijke beperking. Woorden begrijpen is soms lastig en d.m.v. het visualiseren begrijpen ze veel makkelijker wat we bedoelen. De workshop is, leerzaam, uitdagend en gezellig. Je zit niet stil tijdens de workshop want je bent constant aan het werk! Dank Pauline voor je kennis en voor de geweldige workshop. Een echte aanrader voor alles en iedereen.

Yvonne
5 maanden geleden

De tweedaagse training is echt een aanrader voor iedereen die wil leren visualiseren. Pauline legt alles heel duidelijk uit en er wordt ruim de tijd genomen om te oefenen. Met al haar ervaring denkt ze steeds met je mee, hoe je iets zou kunnen doen. Deze twee dagen zijn intensief en ontspannen tegelijk. Ik voelde me erg op mijn gemak in de groep en heb ontzettend veel geleerd.

Nicole Verkerk
6 maanden geleden

AANRADER
Na de vogelvlucht workshop was ik zo enthousiast dus de tweedaagse training gedaan.
Weet je wat super is, na twee dagen kun je echt zoveel. Een echte poster gemaakt waar ik super blij mee ben. Dit kan je dus echt leren en dan vooral door de fijn uitleg en expertise van Pauline. Ook de kaarten zitten standaard in mijn tas super handig om er even bij te pakken.

Sanneke van Elk
6 maanden geleden

Dit stond al zo lang op mijn lijstje om eens te doen. In maart eindelijk de 2-daagse kunnen volgen bij Pauline. Naast duidelijke uitleg over materiaal en theorie bestonden de twee dagen vooral uit veel doen. Door gewoon te doen en te proberen de stof onder de knie te krijgen. Voor mij waren het twee heel ontspannende dagen waarin ik veel geleerd hebt. Na 2 dagen was het ook super gaaf om te zien wat het eindresultaat van de groep was. Iedereen had echt een geweldige poster gemaakt. Dus mocht je nog twijfelen...niet doen. Meld je snel aan voor de 2-daagse bij Pauline!

Britt
6 maanden geleden

Pauline heeft ontzettend veel ervaring die ze graag over wil dragen door middel van haar eigen 2-daagse cursus 'visualiseren'. De manier van uitleggen, is van begin tot eind duidelijk, uitdagend en veelzijdig. Ook na de cursus krijg je de benodigde informatie en stiften mee om zelf aan de slag te kunnen gaan. Het volgen van de cursus heeft mij héél enthousiast gemaakt om er zelf mee verder te gaan. Bedankt, Pauline !

Paula Nas
6 maanden geleden

Ik heb eind maart de 2 daagse training visualiseren gevolgd.
Ik kwam binnen met het idee " dat kan ik niet" maar na 2 dagen heb ik mijn eigen poster ontworpen! Zo gaaf!
Pauline legt het duidelijk uit en ondersteunt je waar nodig.
Echt een aanrader!

Nicole
10 maanden geleden

Super enthousiast na de workshop visualiseren in vogelvlucht! Geweldig wat je dan kan op naar de tweedaagse! Super fijne en duidelijke uitleg van Pauline.

Rating: 3.7272727272727 sterren
11 stemmen