In een vogelvlucht alle samenwerkingen

en opdrachten.

Alle Visuals en mede organisator van Zorg-Events, net even anders. Een zorg event met het thema van 2022 : In verbinding. Een dag in ontspannen, informele  sfeer met inhoud. Voor iedereen met passie in de zorg of onderwijs. www.zorg-events.nl 

Een speelse interactieve methode voor alle kinderen om te voelen en ervaren dat het heerlijk is om jezelf te zijn.

Middels een fictieve reis met reismaatje Dani naar Superhelden-eiland waar van alles is te beleven en dromen uitkomen!

Joehoee hier is die dan de methode om in gesprek te komen met jouw kind om te ontdekken wat er speelt en leeft bij jouw kind. Quality time samen met jouw kind en dat is het meest waardevol cadeau wat je jouw kind kunt geven.

Met deze methode zet jij jouw kind in zijn eigen kracht en werk je toe naar een op maat gemaakte droomdag voor jouw kind. Te bestellen via Droommethode - kinderactiviteiten, mindset, inspiratie (de-kinderexpert.nl)

Kaboem!, Het fysieke 71 pagina's tellende werkboek over boosheid. Met Sam in de hoofdrol, veel uitleg over boosheid en natuurlijk vol met gave opdrachten voor kind en de ouder/verzorger!  Verkooppagina | De Buutplek (de-buutplek.nl)

Tekeningen voor Dream4kids. Binnenkort meer!

Dream4Kids - Droomdagen voor kinderen met een trauma

 

 

 

Een interactief kinderboek in samenwerking met De Kinderexpert Saskia van der Vijver. Te bestellen via haar site:  Kinderboek (dekinderexpert.nl)

Een online werkboek voor jeugdprofessionals in samenwerking met Jette Peuscher. Om alvast een voorproefje te krijgen kan je gratis werkbladen downloaden! Zo kan je vast zien of het hele werkboek voor jou geschikt is.

Gratis weggevers voor kind- & jeugdprofessionals | De Buutplek (de-buutplek.nl)

 

Weekplanner voor jongen met een beperking

 

Een van de tekeningen voor een eindscriptie.

 Een samenwerking met het online platform Starfish.healt. Het platform voor alternatieve geneeszorg. Home | STARFISH.HEALTH

Een samenwerking met Driestroomhuis Samen Bijzonder. Waar dat ik naast alle vergaderingen faciliteer ik ook tekeningen maak voor de social media zoals deze, een filmpje voor een vacature. 

Samen Bijzonder (driestroomhuissamenbijzonder.nl)

Een tekening voor een eindscriptie. 

Tekening voor de Stichting Endo_Awareness BE-NL